Barion Pixel
Ahol vásárolni jó
Segítség és-
támogatás

Rólunk

Üdvözlünk a Zavio oldalán!

praktikus termékek, gondosan válogatva

Nálunk csak valóban hasznos, praktikus dolgokat találsz!

Hasznos termékeket kínálni, amelyek megkönnyítik és feldobják mindennapjaidat, ez a mi célunk!

Minden, a Zavio oldalán található termék alapos kiválasztási folyamat után kerül csak be a termékválaszték közé, hogy csak olyanokkal találkozhass, amelyek valóban különlegesek és hasznosak!

… Mint amilyen ez a képen látható hordozható, hajtogatható lámpa is!

AMIT MI IS SZERETÜNK VEVŐKÉNT, AZ A...

Gyors kiszállítás, saját raktárról

1-3 munkanapon belüli kiszállítást biztosítunk, amelyet az tesz lehetővé, hogy minden termék, amit az oldalon látsz, saját raktáron van készleten.

Ezért biztosra veheted, hogy amit megrendelsz, azt a rendelés leadásának időpontjától függően akár már aznap, de legkésőbb a következő munkanap összecsomagoljuk és átadjuk a futárnak.

HOGYAN TESZÜNK TÖBBET AZ ÜGYFELEKÉRT

Ügyfélközpontúság

Szerintünk nem elég a törvényben előírt 14 nap visszaküldési idő… így nálunk kapásból 30 napod áll rendelkezésre elállni a vásárlástól, amelyet ráadásul ki lehet bővíteni 60 napra is mindössze 1 990 Ft-ért.

Például közel két hónap után derül ki, hogy a gyereknek mégsem tetszik annyira egy játék, vagy megunta? Megeshet bárhonnan vett termék esetén, de nálunk bebiztosíthatod magad ez ellen!

Ráadásul további garanciát vásárolhatsz minden termékhez.
Ugyanazokból a termékből 2 vagy 3 db vásárlásakor pedig automatikusan mennyiségi kedvezményekben részesülsz! 

részletes termékinformációk és ajándék

Nem szeretjük a zsákbamacskát!
... csak jó értelemben!

Ezért minden hasznos információt feltüntetünk az oldalon a termékekről és azok használatával kapcsolatban, be is mutatjuk őket használat közben, így könnyen és alaposan megismerheted azokat vásárlás előtt.

Pontosan úgy, ahogy mi is szeretjük azt vevőként! 

Ha pedig mindez még nem lenne elég, csomagod kibontásakor meglepetés vár, ugyanis rendelésed mellé automatikusan ajándékot kapsz tőlünk!

 

HOGYAN TESZÜNK TÖBBET A KÖRNYEZETÉRT

Fenntarthatóság

Mi nem annyit tettünk, hogy műanyag helyett papírszívószállal szívjuk a jegeskávéinkat, hanem irodáink és raktárunk működéséhez szükséges energiaellátást napelemek által termelt megújuló energiával biztosítjuk.

Csomagolóanyagainkat
újrafeldolgozható vagy lebomló anyagokból választjuk, valamint szelektíven gyűjtjük az általunk újra fel nem használható csomagolóanyagot.

A nálunk való vásárlásoddal kisebb szénlábnyomot hagysz
. (Akkor is kisebb szénlábnyomot hagysz azáltal, hogy nálunk vásárolsz, ha ez nem számít Neked, de reméljük, azért számít 🙂 ) 

Meglepő érdekességek a nagyvilágból, hasznos életmódpraktikák, VIP ajánlatok, új termékekről publikálás előtt való értesítés, és még megannyi más...

Eljutottál már idáig? Akkor jó eséllyel olvasnál minket szívesen a továbbiakban is!

Erre találtuk ki a hírlevelünket, amiben  a mindennapi életben hasznos tanácsokról, praktikákról és a nagyvilág érdekességeiről tájékozódhatsz, ránk jellemző pikáns módon! (bírod a csipőset, ugye?)

… és közben nem titkolt vágyunk, hogy időnként a különleges ajánlatainkból és újdonságainkból is belecsempésszünk, mert webáruházként mégiscsak értékesítésből élünk meg 🤭 

És ahonnan bármikor leiratkozhatsz, hisz nem akarunk rabul ejteni
(nagyon😉),  de szerintünk nem fogsz leiratkozni… mert nem akarsz majd!

 

Amiből nem akarsz kimaradni, főleg ha már kipróbáltad...

Részesülj Te is a Zavio VIP élményből!​

Meglepő érdekességek a nagyvilágból, hasznos életmódpraktikák, VIP ajánlatok, új termékekről publikálás előtt való értesítés, és még megannyi más…

*** születésnapod megadása nem kötelező, viszont ha kitöltöd, gondoskodunk arról, hogy azt még jobbá tegyük! 😉
hogyan teremtünk barátságos munkahelyi környezetet

Kiemelt munkatársunk

Ő itt a „céges macska”. Ő felelős azért, hogy a kitett macskaeledel mindig elfogyjon.
(Kiválóan végzi a rá bízott feladatot!)

Ha pedig az elérhetőségünkre vagy kíváncsi, akkor már csak egy nagyon kicsit kell lejjebb görgetned!
(De tényleg.)

Elérhetőségeink

Ha bármilyen kérdésed vagy kérésed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot! (Még akár az is lehet, hogy tudunk segíteni abban, amivel kapcsolatban keresel minket!) 

A telefont nem minden esetben tudjuk felvenni, de a „visszahívós” fajtából valók vagyunk; mindenesetre az emailt preferáljuk, de bárhogy is vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!
Nyitvatartás

Hétfő - Péntek :
10:00-17:00

Email

hello@zavio.hu

Telefon

Tel: +36 30 504 60 91

Addig is: Találd meg a számodra érdekeset a termékeink között és tapasztald meg azt is, milyen nem csak az olvasóink, hanem a megbecsült vásárlóink között lenni!